Hekwerk Princes Maxima Centrum
Hekwerk Princes Maxima Centrum

Van der Tol groenvoorziening — Hekwerk Princes Maxima Centrum

Hekwerk Voor Princes Maxima Centrum

In het nieuwe Prinses Máxima Centrum in Utrecht vindt de meest complexe zorg voor kinderen met kanker plaats. CM3 custom-made mocht voor het nieuwe ziekenhuis een hekwerk ontwerpen, engineeren en leveren.

Van der Tol uit Amsterdam is inrichter van het buitenterrein. In opdracht van dit groenbedrijf ontwikkelde CM3 custom-made een hekwerk rondom een grote silo, zodat deze aan het zicht onttrokken wordt.

  • Opdrachtgever

    Van der Tol groenvoorziening

  • Ontwerper

    Van der Tol / CM3

  • Realisatie

    CM3 custom-made

  • Locatie

    Utrecht

  • Jaar

    2018

Bosvoorstelling

Het hekwerk van 10.65 meter lang en 4.90 meter breed bestaat uit aluminium, dat wit gepoedercoat is in dezelfde glansgraad als de gevelpanelen. Het patroon in de panelen is een bosvoorstelling, dat CM3 custom-made heeft ontworpen op basis van een referentiebeeld.

De geperforeerde gaatjes zijn kidsproof. De aansluiting van de panelen is weggewerkt aan de binnenkant, zodat er geen visuele onderbreking is. Het hoogwaardige hekwerk is volledig gecertificeerd: van de panelen tot aan de montage-ankers.

RSF1787
RSF1754
P1000060
RSF1770